091120! !

Ja jag tänkte bara skicka iväg ett inlägg innan jag och min syster drar! Strax ska vi ta till bussen som ska ta oss till flygbussen! Men dagen är inne! Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

091119

God morgon!
Hur mår ni? Själv mår jag bra men jag har lite ont i magen, får ont i magen när jag tänker på flygresan. Det ska nog gå bra. Haha, jag som försöker lugna ner min syster kan inte lugna ner mig själv. Imon åker jag, helt otroligt! Jag har väntat sen juni/juli månad på november månad. Dom första månaderna var jag gör osäker men det visade sig att jag skulle åka. Riktigt pirrigt och najs. Jag har längtat sjukt mycket. Lite mindre snack nu då, strax ska jag till skolan. Igentligen skulle vi haft sov morgon till kvart över tio, eftersom vi inte hade ljudtekniken i tisdags eller igår så valde vi att vi skulle ta det torsdag morgon. Orkar jag? Nej, är galet trött.. Sov så spänt i natt. Men nu måste jag verkligen plocka in frukosten och sen borsta bissarna så jag kan åka till skolan.. Ha en bra dags så hörs vi kanske senare.
Kram

home

Hej,
har varit hemma en bra stund nu, är helt slut och har verkligen jätte ont i huvudet. Det går igentligen inte att beskriva men jag har sjukt ont, och en tablett hjälper då inte :(.. Lite tråkigt men jag får stå ut! Imon har jag skola till halv fem lite segt men helt okej.. För på fredag åker jag i väg till ett varmare land, ett varmt ställe där jag bara ska njuta.. Och då hoppas jag att min huvudvärk har gått över. Vi ska upp klockan tre på natten på torsdag/fredag natt, vår buss går fyra.. Kommer jag ens att somna imon? Japp det tror jag allt. Jag är galet taggad. Hela veckan som kommer, kommer att vara amazing. Ska ni ut något under vintern? Nu ska jag försöka vila bort huvudvärken.
Kram

Sh

Hej, tänkte bara slänga iväg ett inlägg innan min dator dör och det jag skrivit försvunnit.. Det är ingen som har en laddare och kan låna ut en. Segt, dessutom orkar jag inte gå och fråga alla. Känner mig helt hängig och svag idag. Men lever det gör jag.. Frästen så har jag samhällslektion nu, rätt så seg lektion, jobbiga frågor om den jävla kulturen. Fortfarande. Men som sagt bit i arslet och se glad ut. Jag gör allt utom att se glad ut. Haha, men nu ska jag fortsätta om jag kommer på hur jag ska börja, att börja är sjukt svårt. Det ska gå! Vad har ni för er?
Kram

091118

God morgon
Klockan är ca fem över sju och jag är jävligt trött. Har varit vaken i en halvtimma ungefär, hatar att vara tvugen att gå upp tidigt när halva ens klass har sov morgon till tio.. Det är rätt så irreterande, men  tuff shit! Jag börjar halv nio med sång. Ska bli kul, fast jag får se hur det går idag eftersom jag har fortfarande snuva och ret hosta som ligger och tickar på. Men det ska nog gå ändå. På sången håller jag på med låten " Warwick Avenue " av Duffy. Bra låt. Just nu håller jag på med massa övningar för att slappna av själva rösten, eftersom jag spänner när jag ska sjunga ljust. Det är kul att få lära sig.. Och det går riktigt bra även fast man är krasslig, men det är dubbelt så mycket jobb än när man är frisk. Tonerna blir inte speciellt rena, men what ever. Det får gå. Kanske kan lägga in lite övningar och så som jag gör med min sångpedagog Sandra. Men nu hade jag tänkt avsluta detta inlägga och ägna mig åt att göra i ordning mig, måste borsta bissarna. Sen är jag klar i stort sätt. Tror jag. Iallafall ha en väldigt bra dag och ta hand om er.
Kram

dags att sova

Jag tänkte bara lämna ett godnatt inlägg, sov gott!

fixat designen lite

Tja:)
Som ni ser har jag ändrat designen, är fortfarande inte så jag vill ha den men den får räcka så länge! Snart skall jag fixa kategorier. Kan berätta lite om vad jag kommer att skriva om. Först och främst så kommer jag att skriva när jag har tid. Ska försöka klämma in ett till tre inlägg per dag. Mina kategorier kommer att vara om musik,kläder,resor,kompisar,familj,partyn och lite vardags saker som skolan. Det jag mest ska göra är väl skriva om musiken. Men också lägga till dom tråkigare punkterna. Nu på fredag händer det en väldig rolig grej, jag och min syster ska resa utomlands för första gången och det ska bli så himmla skoj! Vi ska åka till gran canaria och ha det riktigt gott, jag ska ta bilder,festa och bara njuta av frihet och lugn! Det kan behövas, har varit mycket i skolan nu på senaste tiden. Tvåan är väl svårare än ettan. Vi har haft gör mycket prov, men det är bara bita i stjärten och le. Nej nu ska jag fixa kategorierna och sen sova tror jag.
Kram Camilla


börjar att blogga igen!

Tja!
Hur mår ni? Jag hade tänkt att jag skulle börja från noll. Varför? Det är för att jag känner att det är dags. Nu ska jag gå och äta lite, sen ska jag fixa en header och lite annat. Hoppas ni läser min blogg hädan efter!
Kram camilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0