Nyårs löften

- Hålla rent på rummet! Bädda sängarna så det ser fräscht ut.
- Träna minst 3 gånger i veckan
- Studera i god tid och inte ta allt i sista minuten
- Hjälpa till mer hemma
- Fylla 18 år!!
- Åka på utomlands
- Kämpa med musiken
- hålla nyårs löften.
- HA SÅ ROLIGT ÅR SOM MÖJLIGT.
- jobba

Det var några utav mina nyårs löften. Detta ska hållas!

091231

Nyår idag, kul ska det bli :). Hur mår ni? Själv mår jag bra, lite ont i ryggen efter att jag städade igår. Haha segt. Just nu ligger jag i min bäddade säng med kaffe,musik och tända ljus. Riktigt mysigt, älskar ljus. Man blir så varm att att titta på sånt. Vad har ni tänkt att göra på nyår afton? Själv ska man med Martinsson, först ska vi äta någonstans sen skall vi på fest. Det ska bli mysigt. Det var länge sen jag och hon festade. Nytt år och nya tag eller hur är det man säger.

Nyår känns så överskattat, men jag känner verkligen att i år måste jag göra något riktigt roligt. I och för sig har jag alltid gjort något roligt på nyår. Det är snart ett nytt år och jag ser fram i mot det, nya äventyr. Det ska bli så sjukt kul också. Känner att jag behöver ändra på lite saker och därför får jag en chans att ändra på det nu när det är ett nytt år. Jag ska verkligen kämpa! Innan har jag aldrig haft orken att ändra på saker, men nu vill jag ändra på sakerna. Detta året (2009) har varit något utav det jobbigaste året för mig personligen, jag har haft så många motgångar att under dessa månader som varit nu har tagit koll på mig. Jag hoppas att dessa motgångar blir bra nu under 2010! Annars vet jag inte vad jag gör. Livet är som en bergodalbana eller vad säger ni?

Nu ska jag kolla runt mer. Skriver senare :). Puss

klart

Äntligen är allt klart! Har precis gjort klart rummet. Blev så sugen på att möblera om när Mikaela sa att hon hade möblerat om. Vilket jag också gjorde satte sängarna som en dubbel säng :) Och satte tvn och skrivborder brevid varandra, smink bordet/bordet med accassorer och smink m.m, står vid dörren. Måte säga att det är riktgit snyggt här. Brukar inte vara så nöjd, men nu är jag det :). Härligt. Vad har ni gjort idag?
Kraam

fixat garderoben och lådorna. (091230)

Som rubriken leder har jag fixat kläderna som låg i påsar och skräpade,dessutom fixade jag allt som låg huller och buller i garderoben och i låderna. Lägger in bilder på min stora garderob.. Grejen med kläderna är att jag får inte plats med något mer i min garderob. Den är smockfull.. Varför i hela friden köper man kläder man aldrig använder? Dags att börja använda dom oanvända kläderna.. Är ni som mig och samlar på sig en massa kläder? Och sen när ni rensar kläderna så slänger ni dom,ger bort dom eller något annat? Jenny och jag har samlat på oss en hel del, dags för en rensning snart. Behövligt. Nu ska jag faktiskt fortsätta städa rummet, här behövs det städa lika mycket som garderoben och lådorna behövdes. Eller ja inte lika mycke men rätt mycket. Vi höres sen :).
Kraaaaaaaaaaaum

when a man loves a women

Kollar på filmen when a man loves a women, verkar vaa en riktig höjdare.

091220

Hej
Hur mår ni? Själv mår jag bra men är riktigt trött. Natten till idag var halvt bra, har drömt och haft gör ont i ryggen. Ryggvärken kommer ifrån att jag har stått upp varje dag i stort sätt och så har det varit kyla ute. Inte konstigt om den tar stryk nu. Sånt man får tåla antar jag. Idag hade jag rätt så kort dag, kändes som att vi stod där i flera timmar men icke sa nicke och log :). Imon är det där i mot långt pass 8 timmar. Får se hur det kommer gå, orkade knappt idag så. Kylan tar stryk på en. Slut med klag nu dåva. Har ni något tips på vad man kan göra på nyår? Har absolut ingen aning vad jag ska göra. Vill festa, göra något riktigt roligt. Får se säg. Vad ska ni gör själva? Mysa med pojkvännen,vara med familjen? Eller något annat ruuuligt? Nu ska jag kolla runt lite på internet. Kraaam / camilla

091219

Hej, hur mår ni? Själv mår man bra är bara riktigt jäkla uttråkad. Vill göra något, festa eller bara dansa. Finns inget roligt att göra? :(. Jobbade sex och en halv timme ute i kylan. SEGT. Men jag orkar itne skriva mer, kom på något jag kan göra. Puss

091218

God dagens.
Hur står det till med er? Mig är det bara bra med. Jag är galet pigg men ändå känner jag mig lite små trött faktiskt. Men det är ju ganska kroniskt. Haha. Strax ska jag dra mig till jobbet, men först och främst måste jag köpa vantar och mössa! Min mössa har försvunnit, och jag älskade den mössan :(.. Jobbigt läge.. Det är svin kallt ute så jag har på mig två par varma leggings och ett par lång kalsonger :D. Varm? Hoppas jag att jag kommer vara. Hade tänkt att ha jeans över leggingsen men jag kunde inte röra mig! Omöjligt. Nu ska jag tjöta lite med mammsen sen ska jag dra mig. Ni får ha en brau daug!

danke schöne.

Pappa och Sandra har gett mig en tidig julklapp , ett fritids kort så jag kan ta mig överallt. Kostar lite mycket. Men det är det värt. Så tack till dom :). Den 4 Januari så åker jag till pappa, saknar han. Fick höra att han saknade mig och då blir man riktigt glad. Men nu ska jag äta. PUSS

091217

God kväll!
Hur står det till med er? Mig är det bara bra med, lika trött som vanligt. Vad har ni gjort idag? Själv ha man varit i skolan en mycket mycket kort stund. Det varade bara en halv timme tror jag. Vägen till skolan var väl ändå den värsta. Jag skulle ta en buss som går 09.01, så jag gick ut ca tio minuter innan den skulle komma. När klockan 09.01 så kom inte bussen. Men med lite efter tanke så tänkte jag att det bara var liten försening. När klockan slagit 09.30 så har inte bussen kommit än. Snacka om att man blev förbannad, jag fick då ta en annan buss som tog mig till angered och i från angered tog jag spårvagn till gamlestaden och i från gamlestaden tog jag 59 an. Det gjorde ju så att jag blev försenad. Blir jäkligt arg och besviken på vastrafik. Det borde ändå vara bättre koll! Nu ska jag inte klaga mer.

Efter skolan så tog jag mig in till stan och började shoppa julklappar till tjocka släkten. Dom jag har kvar till är väl min syster ( har köpt en sak till henne men något mer ska hon få.) och sen har jag lite kvar till Mikaela. Mina pengar är sluuuuut! :(.. Synd för mig. Haha, julpengarna försvinner fort som fan, ändå har jag handlat så billigt som möjligt. Innan jag skulle hem förut såg jag ett par skor som jag varit uta efter innan, då kostade dom 500 kr. Men nu kostade dom 200 kr och jag hade 400 kr kvar, jag köpte faktiskt dom. Im in lööve. Sen så sprang jag in på glitter för att köpa en hår klämma och ett par örhängen till mig själv. Det resulterade till att jag bara hade 140 kr kvar. Och nu sitter jag och väntar på att mat ska komma. Blev en kebab rulle idag eftersom mamma inte orkade göra mat (inte jag heller för den delen). Så där rök 100 kr för jag fick betala för min bror också.. Om jag ändå kunde få tillbaka dom. Skit samma jag får pengar sen ändå hoppas jag på iallafall. Dagen ilands problem. Pengar! När jag kom hem förut så slog ja in alla julklapparna och la dom under granen. Jag är först i år igen. Haha, sen sov jag :D. Nu sitter jag här och vill kolla på en film.. Nu får ni ha det bra.

Tomten lever stadigt liv.


Tomten dör i ett ostadigt och brett liv.

HAHAH dålig humor...

091216

Hejsan bloggen!
Hur står det till med mina läsare? Själv är det bra men jag är galet trött.. Igår (091215) var det ettornas konsert jag och andre var ljudtekniker, det var riktigt kul! :) Och förutom det, så var det en riktigt mysig och skön konsert. Idag var det uppspel för att visa vad man lärt sig under sång terminen m.m. Var så sjukt nervös att framträdanet sög ordentligt. Jag blev sjukt nervös när jag gick upp på scenen, men när jag satt och kollad på alla andra så kände jag inget. Tänk om det ändå varade? Jag kanske kan skriva någt inlägg om nervositet inom musiken.. Hur jag upplever det, tror att det kan vara en bra idag faktiskt. Men nu ska jag på toa sen ska jag sova. Imon är sista dagen, lite pigg vill man faktiskt vara.
Natti, kraaaaaaaaam!

091215

Ny dag,nya tag. Nu sitter jag i köket och klockan är typ tjugo över åtta. Jag funderar på vilken buss jag ska ta .. Har nationella halv nio så man skulle vara där cirka tio minuter innan det börjar. Men sist vi var där typ en kvart innan så kom ingen dit förens någon minut i halv nio. Får se hur jag ska göra. Vad gör ni? Sover,på vägg till jobbet, skolan? För en stund sen målade jag naglarna med något extra lager så att det inte skulle försvinna. Färgen är mörkblå, det gillas.
Men nu ska jag sluta skriva för jag ska fråga min bror om jag får låna hans hörlurar! Håller tummarna.
Kram

kväll

God kväll.
Idag har det allt varit bra uppdate från min sida, vi gillar? Haha, nu hade jag tänkt och lyssna på james morrison för sista gången ikväll sen ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Behöver vara lite pigg inför morgon dagens prov. Önska mig lycka till.. Kanske måla på ett lager till på naglarna också, upptäckte att jag bara hade målat ett lager på höger handen , haha. Lyckat. Men ni får sova uber gott så ska jag också sova gott. Puss och kram

vackert!

Erik Grönwalls flickvän

Jag är faktiskt jävligt irreterad, har suttit och läst igenom några bloggar samt kollat på facebook. Som ni säkert har hört och sett på tv så var Eriks flickvän upp på scenen och det skapade kalabalik i media och flickors/tanters/gubbars m.m liv. Jag skäms verkligen över hur svenska folket tänker! Erik Grönwalls flickvän var glad över att Erik vann, hon kunde inte motstå att hoppa upp på scenen och krama erik och allt hon ville göra var att hålla om han. Men det får man tydligen inte göra! För då är det fel enligt Svergie befolkningen. Det kallas ren mobbning. Visst man kan få ha åsikter om ett och annat men man behöver då inte skapa grupper där står att hon skämdes ut sig och massa skit. Eriks flickvän får en massa skit. Hon ville bara dela glädjen med Erik Grönwall! Skäms över er folk. Dom flesta är väl unga tjejer  och sen så finns det ju så kallade "vuxna" människor  som trackar ner på hans flickvän, det ni gör är av ren avundsjuka, för att det inte var ni som var där. Jag kände bara att jag vill ta upp det här för det är en viktig grej. Det borde ändå finnas fler än jag som tycker att hon gjorde rätt i att stå kvar på scenen. Hon förstörde inte hans karriär för att hon stod där.
Hej då! :)

Äntligen!


James Morrison - Please dont stop the rain
En mycket bra låt! Tänkte bara slänga iväg den här videon, äntligen har jag lärt mig hur man lägger ut filmer! Nu när jag vet det kommer det att komma upp mer filmer :). Nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på James Morrison!
Kram

091214

Tja!
Hur mår ni? Själv mår man bra är bara galet trött på hostan och trött helt allmänt. 3 veckors lov kommer sitta fint, förutom att jag kommer jobba i stort sätt hela nästa vecka så det blir ju faktiskt bara 2 veckor :). Min dag idag har varit riktigt seg. På schemat stod det engelska så det var bara att pallra sig dit 08.30! Halv seg lektion, men gick väl hyffsat fort. Sen var det matte, men då orkade jag verkligne inte göra något än att spela. Efter det var det idrott och jag får inte vara med just nu så då gick jag aldrig dit. Utan jag satt med Linus,August och Adam istället. Efter idrotten och bamba gick jag ner och satte mig och sov. Haha, sen var det musik för hela slanten (nästan iallafall). Vi satte oss i vår ensamble grupp och snackade. Sen hände väl inte så mycket mer än att jag snackade lite med Linus,Daniel och Ulrika. Nu sitter jag här och dricker kaffe och försöker plugga men har ingen lust att plugga för fem öre. Så jäkla segt, känner mig inte speciellt motiverad vid det här tillfället. Trött som man är! Men nu ska jag faktiskt fortsätta. Vad har ni gjort idag?
Pussochkram


091214

Tja!
Hur mår ni? Själv mår man bra är bara galet trött på hostan och trött helt allmänt. 3 veckors lov kommer sitta fint, förutom att jag kommer jobba i stort sätt hela nästa vecka så det blir ju faktiskt bara 2 veckor :). Min dag idag har varit riktigt seg. På schemat stod det engelska så det var bara att pallra sig dit 08.30! Halv seg lektion, men gick väl hyffsat fort. Sen var det matte, men då orkade jag verkligne inte göra något än att spela. Efter det var det idrott och jag får inte vara med just nu så då gick jag aldrig dit. Utan jag satt med Linus,August och Adam istället. Efter idrotten och bamba gick jag ner och satte mig och sov. Haha, sen var det musik för hela slanten (nästan iallafall). Vi satte oss i vår ensamble grupp och snackade. Sen hände väl inte så mycket mer än att jag snackade lite med Linus,Daniel och Ulrika. Nu sitter jag här och dricker kaffe och försöker plugga men har ingen lust att plugga för fem öre. Så jäkla segt, känner mig inte speciellt motiverad vid det här tillfället. Trött som man är! Men nu ska jag faktiskt fortsätta. Vad har ni gjort idag?
Pussochkram

091212

Hejhej bloggen!
Hur står det till ute i vida världen? Själv är det bra, förutom att jag har en jäkla hosta! Jobbigt, men jag lever. Denna helgen och förra veckan har jag varit jäkligt osocial, har haft riktigt mycket att göra. Nu denna helgen har jag jobbat/jobbar. Idag jobbar jag från ett till fyra. 3 timmar är inte mycket men tro mig, tiden går så sakta! Och då menar jag sakta. Igår jobbade vi från tolv till fyra och det var riktigt segt. Jag och mikaela stod på taket vi mötte även vår lärare Fredrik, haha .. Vi fyra åkte jag hem igår (091112), var hemma runt fem halv sex. Började i stort sätt att plugga. Sen gjorde jag inte mycket mer igår kväll! Vad ska jag göra idag? Jag ska jobba,plugga och träffa martinsson. Men nu hinner jag inte och orkar jag inte skriva mer. Hörs lite senare, får se om jag slänger iväg något inlägg. Pussochkram/camilla.

tack

Mikaela hjälpte mig med den svåra saken, inte för att den var så svår men nu fattar jag iallafall. Satt även med några uppgifter i från matte boken så jag ha lärt mig mycket nu, hjärnan känns full. Måste kolla igenom anteckningarna imon innan jag drar hem ifrån. Imon kommer jag åka tidigare :(.. Orkar inte , men måste! Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle borsta tänderna och sedan sova! Måste orka provet imon. SOV GOTT . Kram

ekvationer

Just nu sitter jag fast med ekvationer vet inte hur jag ska räkna ut, har försökt allt men det blir ändå inte rätt. Segt, imon är np provet i matten och jag hoppas verkligen att jag klarar det. Ska kolla med mamma om hon kan göra en tidig frukost åt mig imon så jag får i mig en stor frukost så man orkar provet. Måste ha med mig vatten också, kommer blir seg och trött annars. Men nu ska jag försöka igen, har pluggat från och till sen jag bloggade sist så. Kram

plugga

tja, har varit hemma i cirka 40 minuter nu och hade faktiskt tänkt och fylla på glaset med julmust och sedan börjar plugga matte, samtidigt som jag lyssnar på ensamble låtarna :). Men nu ska jag faktiskt sätta fart. Kram

091208

God morgon!
Hur mår ni? Själv mår jag helt okej, förutom att jag känner mig som jag gjorde igår kväll.. Men det får jag klara av, idag börjar jag halv ett och slutar halv fem.. Första lektionen är matte, eftersom jag har nationella imon i matten så kommer jag behöva rå plugga det idag, har inte tid med något annat skit. Efter matten har jag arbets miljö och sista lektionen är ljudteknik. Kort dag, men ändå ganska lång. Lite segt att sluta så sent, men så är det. Vad ska ni göra? Nu måste jag nog ta och fixa det sista innan jag ska dra mig. Ha en bra dag, kram

best friends! <3





Tänkte bara skriva tack för att du alltid stöttar mig och oftast får mig på bra humör. Även om vi blir arga,ledsna,galna och massor mer så klarar vi det och det gör vi tillsammans! Tack sötnos! Hoppas du vet att jag fortfarande finns här för dig! Älskar dig!
Best friends!

arg,ledsen,irreterad,stressad,

som rubriken leder så är jag allt det.. Det går verkligen inte bra någonstans, har as mycket prov denna veckan plus en jävla fucking konsert. Sen så har jag fått hem en jävla ig varning för att jag inte kunnat göra ett prov i naturkunskapen för att jag varit bort rest och sjuk.. fan! Tänker inte blogga mer idag , får se om jag slänger i väg något imon.
god natt

tillbaka

Jag vill tillbaka till Gran Canaria..





091207

God morgon :)!
Hur mår ni? Själv mår jag bra men är jäkligt trött. Har varit halv vaken hela natten lite segt. Nu sitter jag i skolan och har engelska. Vi ska skriva någon uppsatts eller nej det är det inte alls. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men man ska argumentare om något, alltså för och imot. Jag funderar på vad jag ska skriva om. Blir antagligen om kärnkraftverk.. Svårt det där. Nej nu ska jag faktiskt fortsätta med det jag gjorde! Kram

ny design

tröttnade på den andra så jag ändra

091206

Man sitter och lovar att man ska börja blogg och blogg ordentliget, men när man lovar något så ska man väl hålla det också? Och oftast håller man aldrig ordet.. Jag har inte bloggat sen jag åkte till gran canaria och jag har varit tillbaka ett väldigt bra tag. Jag kunde slängt iväg ett inlägg, jag lovade men höll det aldrig.. Därför tänker jag inte lova något nu. Hur har det varit sen jag kom hem i från den underbara resan? Förutom att jag blev sjuk under resans gång och var sjuk när jag kom hem, har det varit helt okej.. När jag kom tillbaka var det som att allt kom som en chock till en. Man missar så mycket på en vecka plus att jag blev sjuk så det blev några dagar hemma efter resans gång, vilket gjorde att jag missade ännu mer.. Känner en jävla press just nu, men det är så det är. Det är bara att bita i det sura äpplet.

I förr går(091204) åkte jag hem till Mikaela med Erika och lite senare på dagen kom Julia och vi bakade tårta och hade en mysig tjejkväll där vi kollade på film och snackade om allt.. Natten blev igentligen inte natt utan vi låg i sängen och lyssnade på musik och cpade oss. När klockan närmade sig fem sex så somnade alla typ. Två eller en timma senare skulle vi upp för vi skulle åka till Johan och sjunga för han, han fyllde år igår (091205). Vi myste hos han, vid två drog vi och åt. Sedan åkte vi in till stan en snabbis, så drog vi oss efter till bowlingen. Fast först stannade vi till hos Daniel. Det var kul att bowla, skit jag suger verkligen på det. Men det var kul. Sedan drog jag hem och slappade, hade tänkt att åka till johan lite senare på kvällen men jag orkade inte, hade aldrig orkat åka hem på kvällen och sen hade jag ingenstans att sova heller mer än hemma. Idag (091206) har det bara varit allmänt slapp dag, helt slut efter fredagens och halva lördagens bravarder. Har i stort sätt umgåtts med diana och familjen samt kollat på några lost avsnitt. Nu sitter jag och lyssnar på musik, hade tänkt att jag skulle duscha snart. Nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver innan jag lägger mig. Puss och kram

RSS 2.0